TOP 10


Top 10 në Big FM – 7 Tetor 2018

Postuar nga admin

7th Tetor 2018

Ky është klasifikimi i dhjetë këngëve të reja më të mira në Big FM, e dielë 7 tetor 2018:

1
Are You Ready? nga Disturbed

 

2
Badflower nga Ghost

 

3
When The Curtain Falls nga Greta Van Fleet

 

4
Torn In Two nga Breaking Benjamin

 

5
Hear Me Now nga Bad Wolves Featuring DIAMANTE

 

6
Driving Rain nga Slash dhe Myles Kennedy And The Conspirators

 

7
Infra-Red nga Three Days Grace

 

8
Get Up nga Shinedown (Hyrje e re)

 

9
Alone In A Room nga Asking Alexandria

 

10
Sawed Off Shotgun nga The Glorious Sons (Hyrje e re)