ROCK NEWS


Një film mbi ditët e fundit të Chris Cornell

Postuar nga admin

25th Gusht 2020

Në vjeshtë nisin regjistrimet për filmin, “Black Days”i cili tregon fazën e fundit të jetës së kantautorit Chris Cornell nga grupi Soundgarden. Detaje nga filmi që nis në shtator kanë nisur të dalin, rolin e Cornell, sipas Backstage do ta mbajë aktori dhe muzikanti John Holiday. Cornell u gjend i pajetë në maj të vitit 2017 në dhomën e tij të hotelit në Detroid, ku Soundgarden kishin luajtur një natë më herët. John Holiday nuk e ka për herë të parë prezencën në një film hollivudian, ai ka luajtur rolin e Carl Perkins në filmin Walk The Line (mbi jetën e Johnny Cash). Një pjesë e mirë e aktorëve që do të marrin pjesë janë zgjedhur tanimë dhe xhirimet do të bëhen në grupe të vogla për shkak të situatatës me Covid-19.

Chris Cornell njihet si vokalist, kompozitor dhe kitarrist i grupeve Soundgarden dhe Audioslave. Ai u lind në Siatëll në vitin 1964 dhe ishte një kontributor në themelimin e skenës grunge rock.

 

Soundgarden – Fell On Black Days

Whatsoever I’ve feared has come to life
Whatsoever I’ve fought off became my life
Just when everyday seemed to greet me with a smile
Sunspots have faded and now I’m doing time
Now I’m doing time
‘Cause I fell on black days
I fell on black days
Whomsoever I’ve cured, I’ve sickened now
And whomsoever I’ve cradled, I’ve put you down
I’m a search light soul they say
But I can’t see it in the night
I’m only faking when I get it right
When I get it right
‘Cause I fell on black days
I fell on black days
How would I know
That this could be my fate?
How would I know
That this could be my fate? Yeah
Uh, uh, uh
Uh, uh, uh
Uh, uh, uh
So what you wanted to see good
Has made you blind
And what you wanted to be yours
Has made it mine
Don’t you lock up something
That you wanted to see fly
Hands are for shaking
No, not tying, no, not tying
I sure don’t mind a change
I sure don’t mind a change
Yeah, I sure don’t mind, sure don’t mind a change
I sure don’t mind a change
‘Cause I fell on black days
I fell on black days
How would I know
That this could be my fate?
How would I know
That this could be my fate?
How would I know
That this could be my fate?
How would I know
That this could be my fate?
I sure don’t mind a change