ROCK NEWS


Foo Fighters këndojnë në dasëm

Postuar nga admin

7th Tetor 2018

– Ju shpallim Foo Burrë dhe Foo Grua!

Belinda Marie Ramos dhe Tony Rosales vendosën të martohen gjatë një koncerti të Foo Fighters në Dallas. Po të klikoni videon në fund do mund të shihni vetë momentin kur dy të rinjtë martohen me muzikën e Foo Fighters në sfond. Ju urojmë një Foo jetë të lumtur. Urime Belinda dhe Tony.